Jak uvařit houbovo-zeleninové lečo | recept
Houbovo zeleninové lečo je bleskově rychlý pokrm nenáročný na přípravu. Množství jednotlivých surovin si upravte sami podle počtu strávníků. Lečo je chutné a tak snadné, že nemůžete nic pokazit. Houbovo-zeleninové lečo je nejlepší z lesních, tvrdších druhů hub. Bohužel, v lesích zatím nic neroste a tak jsem lečo připravila z pěstovaných žampionů. I tak jsme si pochutnali. Pojďte si také vyzkoušet uvařit houbovo-zeleninové lečo.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit salát s kuskusem a grilovaným kuřetem | recept
Salát s kuskusem a grilovaným kuřetem | recept. V létě mnoho z nás dává přednost lehkému stravování s nenáročnou přípravou pokrmů. Přece jenom česká t…
Jak upéct houbovou pizzu na plech | recept
Houbová pizza na plech | recept. Houbařská sezona je v plném proudu a to znamená, že se v jídelníčku ve zvýšené míře objevují jídla z hub. Traduje se,…
Jak upéct kuře na houbách | recept
Kuře na houbách | recept. Dnes nabízím další z velkého množství receptů na úpravu kuřete. Kuřecí maso je oblíbené především u dětí. Je lehce strav…
Jak udělat chutné lečo s cuketou | recept
Lečo s cuketou | recept. Dušená zelenina, jejíž základ tvoří čerstvé papriky, rajčata, cibule a koření jsou specialitou maďarské kuchyně (lecsó– lečo)…
Jak uvařit dýňové chilli | recept
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporuč…