Jak uvařit francouzskou cibulačku | recept
18. Duben 2012
Francouzská cibulačka recept. Uděláme skvělou cibulačku tak, jak ji připravují ve francouzských restauracích a domácnostech. A základem francouzské cibulačky je bílá a červená cibule. Tu si nakrájíme na půlkolečka. Cibuli restujeme, přidáme bobkový list, snítky tymiánu. A do francouzské cibulačky patří také bílé víno. Recept na francouzskou cibulačku naleznete ve videu. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak připravit venkovskou cibulačku | recept
Venkovská cibulačka | recept. Cibulačka je česká klasika, která v našem jídelníčku má pevnou pozici. Jednak je jednoduchá na přípravu a dostupnost ing…
Jak udělat bešamelovou omáčku | recept
Jak udělat bešamelovou omáčku | recept. Bešamel je světlá základní omáčka. Jde o tradiční specialitu především francouzské kuchyně. Tvoří základ mnoha…
Jak udělat francouzské vánoční polínko | recept
Jak udělat francouzské vánoční polínko | recept. Umění kulinářství Francouzů je opravdu neuvěřitelné. Mezi tradiční pokrmy patří vánoční krůta (la din…
Jak uvařit takzvané francouzské lečo aneb Ratatouille | recept francouzské kuchyně
Jak uvařit takzvané francouzské lečo aneb Ratatouille | recept francouzské kuchyně. Stále mně není známo, proč má pokrm tak snadný na přípravu…
Jak uvařit výbornou cibulačku | recept
Cibulačka | recept. Cibulačka je velmi oblíbená a známá polévka. V některých restauracích však stále neumí připravit dobrou poctivou cibulačku a nabíz…
Diskuze k videu