Jak upéct švestkový krambl | recept na ovocný moučník
Jak upéct švestkový krambl | recept na ovocný moučník. Krambl je původně anglický dezert. Základ tvoří variace na obyčejnou drobenku, doplněnou máslovými sušenkami, které jí dodávají slavnostnější ráz a křupavost. Možností z jakého ovoce krambl připravit je nesčetně. Do tohoto receptu jsem vybrala švestky vzhledem ke švestkové sezóně, která teď vrcholí. Krambl je potřeba jíst ještě za tepla, proto ho nepřipravujte dopředu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit datlovo-arašídové koláčky s bílou čokoládou | recept
Okouzlující spojení sladkých sušených datlí a intenzivních, nasucho opražených arašídů přemění tyto kouzelně vypadající nepečené koláčky ve výtečnou a…
Jak bez lepku upéct mrkvové řezy s jemným tvarohovým krémem
Stejně jako jemné mrkvové těsto, tak i tvarohový krém má významný podíl na tomto mrkvovém řezu, který potěší nejen již zmíněnou jemnou chutí, ale i ne…
Jak z cizrny a kokosové mouky upéct šťavnatý bezlepkový koláč | recept pro celiaky
Moučník bez lepku s nápaditým zakomponováním cizrny, která je ve své rozmixované podobě doplněná kokosovou moukou, zvláčněná jablečným pyré i šťa…
Jak upéct vláčnou kakaovou bublaninu s meruňkami a tvarohem | recept
Jak upéct vláčnou kakaovou bublaninu s meruňkami a tvarohem | recept. Tato krásně barevná bublanina z litého kakaového těsta protknutého ochucený…
Jak upéct bezlepkový dýňový chléb | recept
Bezlepkový dýňový chléb | recept. Chléb nemusí být vždycky jen slaný. Pokud chcete vyzkoušet něco nevšedního, sladký dýňový chléb bude to pravé. Násle…