Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct pravé hospodské tyčky | recept

Jak upéct pravé hospodské tyčky | recept

Pravé hospodské tyčky | recept. Následující recept na hospodské tyčky pamětníky překvapí. Tyčinky podle tohoto předpisu jsou chutí téměř totožné s „totalitními“ hospodskými slanými tyčkami, prodávanými v papírovém voskovaném obalu. Důležité je dodržení surovin, nezaměňovat sádlo za jiný tuk. Pak už to nejsou ony. Tyčinky jsou velmi dobré, doporučuji napéct rovnou dvojitou dávku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

teufel (neověřeno) | So, 04/23/2016 - 08:47

Super, díky za recept, určitě vyzkouším, protože tyhle tyčky bývaly opravdu dobré.

Iva Dufková (neověřeno) | So, 04/23/2016 - 19:21

Určitě sirup vyzkouším,k čemu je dobrý

Monika (neověřeno) | So, 04/23/2016 - 20:07

Znám tyhle skvělé tyčinky, dám všem jeden jednodušší recept který zbožňují má vnoučata. Kolik hladké mouky tolik strouhaného sýra a stejné množství tuku hera,máslo atd. Můžete dělat jakékoli tvary i tyčinky. Dobrou chuť přeje Monika

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.