Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct plněný bůček | recept na masovou roládu

Jak upéct plněný bůček | recept na masovou roládu

Jak upéct plněný bůček | recept na masovou roládu. Masová roláda je vydatné a syté jídlo. Má tu výhodu, že když jí uděláte hodně, máte ji na oběd a druhý den na svačinu nebo studenou večeři. Ušetříte si tedy čas strávený v kuchyni při vaření. Roláda může být i z jiného masa, já volím vepřový bok. Tuk se vypeče a zbyde šťavnaté, měkké maso.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit skládané řízky | recept
Jak připravit skládané řízky | recept
Skládané řízky | recept. Řízky – jednoduché jídlo, které zvládne připravit úplně každý. I tak zdánlivě obyčejný pokrm můžete ozvláštnit různými úprava…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.