Jak upéct plněný bůček | recept na masovou roládu
Jak upéct plněný bůček | recept na masovou roládu. Masová roláda je vydatné a syté jídlo. Má tu výhodu, že když jí uděláte hodně, máte ji na oběd a druhý den na svačinu nebo studenou večeři. Ušetříte si tedy čas strávený v kuchyni při vaření. Roláda může být i z jiného masa, já volím vepřový bok. Tuk se vypeče a zbyde šťavnaté, měkké maso.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit zapečenou krkovici na bramborách | recept
Zapečená krkovice na bramborách | recept. Zapečené maso s bramborami a zeleninou je sázka na jistotu. Zapečené maso je chutné, rychlé a ještě je potře…
Jak připravit grilovaná žebra v meruňkové marinádě | recept
Grilovaná žebra v meruňkové marinádě | recept. Léto je čas dlouhých večerů, dovolených a hlavní sezona grilování. Grilování, stejně jako houbaření je…
Jak připravit špenátové krokety s masem | recept
Špenátové krokety s masem | recept. Špenát má v kuchyni mnohostranné použití, patří mezi nejoblíbenější zeleniny, i když neméně početné jsou řady jeho…
Jak ugrilovat krkovici se zeleninou | recept
Doba grilování je již v plném proudu. Stačí jen nakoupit speciality a můžeme kdykoli začít. Grilování Češi milují, jednoduchý gril na dřevěné uh…
Jak upéct roládu z kuřecího masa | recept
Roláda z kuřecího masa | recept. Příprava kuřete na roládu je napoprvé poněkud pracnější, ale stojí za to, dát si práci s vykošťováním, protože hotový…