Jak upéct plněný bůček | recept na masovou roládu
Jak upéct plněný bůček | recept na masovou roládu. Masová roláda je vydatné a syté jídlo. Má tu výhodu, že když jí uděláte hodně, máte ji na oběd a druhý den na svačinu nebo studenou večeři. Ušetříte si tedy čas strávený v kuchyni při vaření. Roláda může být i z jiného masa, já volím vepřový bok. Tuk se vypeče a zbyde šťavnaté, měkké maso.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak ugrilovat krkovici se zeleninou | recept
Doba grilování je již v plném proudu. Stačí jen nakoupit speciality a můžeme kdykoli začít. Grilování Češi milují, jednoduchý gril na dřevěné uh…
Jak připravit hořčicový vepřový bůček | recept
Hořčicový vepřový bůček | recept. Vepřové maso a vepřový bůček obzvlášť, nepatří mezi masa, která bychom měli konzumovat často. Obsahuje příliš velké…
Jak upéct roládu z vepřového masa s jarními bylinkami | recept
Vepřová roláda s jarními bylinkami | recept. Masové rolády se dají připravit v nesčetných variacích, ať se to týká druhu použitého masa nebo ostatních…
Jak připravit zapečenou krkovici na bramborách | recept
Zapečená krkovice na bramborách | recept. Zapečené maso s bramborami a zeleninou je sázka na jistotu. Zapečené maso je chutné, rychlé a ještě je potře…
Jak připravit skládané řízky | recept
Skládané řízky | recept. Řízky – jednoduché jídlo, které zvládne připravit úplně každý. I tak zdánlivě obyčejný pokrm můžete ozvláštnit různými úprava…