Jak upéct nejlepší vánoční štolu | tradiční německý recept
Pečivo v cukrové krustě, na první zběžný pohled podobné vánočce, jež se v obchodech pravidelně objevuje před Vánocemi, je z hutného kynutého těsta. Těsto je tradičně bez vajec a obsahuje poměrně velké množství rozinek, kandované citrusové kůry a mandlí. Aby se štola povedla, je důležitý poměr másla, mouky a cukru. Máslo se nedoporučuje nahrazovat jiným tukem. Náš recept je od německé babičky a je „téměř“ k nerozeznání od tradiční vyhlášené a nejlepší drážďanské štoly. Máte-li chuť si ji upéct, vyzkoušejte náš recept!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Hmmm, asi dobrá, ale moc práce. Není jednodušší ji koupit v Globusu? Tam mají dobré pečivo :-)
Pane Václave, chyba není na naší straně, odkazy jsou funkční. Problém bude na vaší straně např. starý OS, nepodporovaný prohlížeč…Je mi to líto, ale bohužel nemám možnost to změnit. Hezký den, Mirka K.
Trochu si redakce dělá z lidí legraci. při kliknutí na odkaz na video se objeví hláška - přístup odepřen.
Je to cesta ke zvýšení návštěv, nebo chyba ?