Jak upéct měkké marokánky | recept
Diskuze k článku
Přidat komentář
To je věc názoru, každý má rád něco jiného. Nám zase chutnají tyto, protože nejsou tvrdé ani po několika dnech a vynikne v nich hodně měkké kandované ovoce
ve srovnání s marokánkami od Brýdové nebo Kluků v akci mi to přijde jako nebe a dudy - sice měkké, ale je to na škodu, nekřoupou, moc mouky, jsou přeslazené - a žádnou ozdobu na vánočním stole neudělají
Děkuji za zaslanou kuchařku. Recepty jsou výborné. Velikou radost mám z receptu na marokánky. Je mi už 70 roků a jako dítě jsem si je kupovala v Potravinách a měla jsem je velice ráda. Jedna stála 1 Kčs. Určitě je zkusím upéci a tuto pěknou kuchařku přepošlu svým dcerám, dospělým vnučkám i kamarádkám. K. Pozlerová
To je věc názoru, každý má rád něco jiného. Nám zase chutnají tyto, protože nejsou tvrdé ani po několika dnech a vynikne v nich hodně měkké kandované ovoce