Jak upéct Medové řezy (Medovník) | recept
Medové řezy (Medovník) | recept. Medovník je klasický a velmi oblíbený zákusek. Proč pro Medovník chodit do cukrárny, když si ho každý zvládne upéct doma? Příprava Medovníku není tak složitá, jak by se mohlo na první pohled zdát. Tři vrstvy medového korpusu potřeného povidly a karamelovým krémem osladí život každému.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat Medovník | recept
Jak udělat Medovník | recept. Vyzkoušejte můj osvědčený recept na dort Medovník. Dort Medovník je lahodný medový dort vytvořený podle staroslovanské r…
Jak upéct věnec z kynutého těsta s ořechovo-medovou náplní
Jak upéct věnec z kynutého těsta s ořechovo-medovou náplní. Recept na kynuté těsto z následujícího článku se řadí mezi tzv. univerzální. Hodí se i na…
Jak upéct věnečky z jihočeského perníkového těsta | recept
Věnečky z jihočeského perníkového těsta | recept. Od kamarádky, která se zabývá pečením perníčků, jsem dostala tip na jihočeské perníkové těsto. Toto…
Jak upéct ořechové řezy s medem | recept
Ořechové řezy s medem | recept. Recept na ořechové řezy vypadá na první pohled poměrně složitě, ale zdání klame. Příprava této pochoutky sice není zál…
Jak upéct staročeský medovník | recept
Staročeský medovník | recept. Medovník je staré slovanské pečivo z medových plátů a krému. Na venkově, zejména rodiny včelařů, ho pekli podle rodinnýc…