Jak upéct kuře s jáhlovou nádivkou | recept na nadívané kuře
Jak upéct kuře s jáhlovou nádivkou | recept na nadívané kuře. Dnešní recept na kuře s jáhlovou nádivkou pochází ze staročeské kuchyně. Dříve se jáhly v kuchyni využívaly více než dnes, kdy je vytlačila rýže. Jáhly jsou název pro loupaná semínka prosa, jsou přirozeně bezlepkové, mají vysokou výživovou hodnotu a v kuchyni se používají podobně jako rýže.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct kuře na divoko s nádivkou | recept
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné, a proto se výborně…
Jak upéct kuře netradičně | recept
Pečené kuře | recept. Dnešní recept na pečené kuře je velmi snadný a nenáročný na suroviny. Přesto je však neuvěřitelně chutný. Netradiční spojení jab…
Jak připravit slepici na paprice | recept
Slepice na paprice | recept. Slepice je v kuchyni, na rozdíl od ostatní drůbeže, tak trochu odstrčená. Málokdo ji v dnešní době zařadí do jí…
Jak upéct dietní kuře na kysaném zelí | recept
Dietní kuře na kysaném zelí | recept. Kuřecí maso je doporučováno lidem dodržujícím zásady zdravého stravování. Je lehce stravitelné, obsahuje mi…
Jak uvařit staročeskou sváteční polévku kaldoun | recept
Recept na staročeskou polévku kaldoun. Kaldoun se připravoval ke svátečnímu obědu, kdy se jako hlavní chod podávala drůbež, protože se kaldoun vaří z…