Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct cukrářský jahodový koláč | recept

Jak upéct cukrářský jahodový koláč | recept

Cukrářský jahodový koláč | recept. Ovocných koláčů není nikdy dost. Všichni je milují, příprava je snadná a v sezoně můžete mít pokaždé jiný. Stačí měnit druh náplně. Recept na dnešní koláč na plech se hodí pro všechny druhy ovoce. Měkčí ovoce, jako jsou jahody, maliny, borůvky, pustí více šťávy, poprášíme je proto kukuřičným škrobem nebo pudinkovým práškem. Ten šťávu zachytí a spodní těsto koláče se nerozmáčí. Při pečení koláče z hrušek, třešní, jablek aj. škrob nepotřebujeme.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.