Jak upéct bezlepkový staročeský moučník | recept
Bezlepkový staročeský moučník | recept. Tento moučník neobsahuje mouku, je proto vhodný pro nemocné celiakií nebo osoby nesnášející lepek. Příprava je velmi snadná a rychlá, výsledkem je vláčný, šťavnatý řez s dlouhou trvanlivostí. V chladničce vydrží týden. S těstem si můžete „hrát‘, jednou ho rozetřít na plech, podruhé upéci ve formě na koláč nebo srnčí hřbet. Konečná úprava také záleží na vaší chuti, stačí ho potřít čokoládou nebo ozdobit šlehačkou, polít uvařeným pudinkem... Možností je spousta, ale chutná i jen tak.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct tvarohové řezy s ovocem | recept
Tvarohové řezy | recept. Recept na tyto řezy je ze starého předválečného časopisu Rozkvět. Bohužel, nevím z jakého roku, dochovala se pouze stránka s…
Jak upéct ostružinové řezy s drobenkou | recept
Ostružinové řezy s drobenkou | recept. Náš dnešní recept na drobenkové ovocné řezy je snadný a lehce podle něj upeče i začínající kuchařka. Ostružiny…
Jak upéct tvarohové řezy s rozinkami | recept
Tvarohové řezy s rozinkami | recept. Zkuste si upéct lehké tvarohové řezy podle následujícího receptu. Tvarohové řezy jsou jemné a vláčné, ideální jak…
Jak upéct srnčí hřbet s tvarohovou náplní | recept
Srnčí hřbet s tvarohovou náplní | recept. Moučníky s tvarohem vydrží dlouho vláčné. Tvarohová náplň je šťavnatá a můžeme ji pokaždé jinak ochutit. Mís…
Jak upéct buchtu ze sojové mouky | recept
Buchta ze sojové mouky | recept. Jednoduchá litá buchta na plech, ozvláštněná sojovou moukou, to je následující recept. Sojová mouka se prodává v…