Jak udělat vepřovou panenku zdobenou bylinkovou krustou | recept
Nejlepší recept na vepřovou panenku je mnohdy ten, který je nejjednodušší. Na šťavnaté vepřové panence s bylinkami, jako je petržel, pažitka, bazalka, tymián, šalvěj a česnek, si pochutná i každý, kdo má vysoké nároky na poctivou kuchyni. Takto upečenou vepřovou panenku zdobenou bylinkovou krustou lze podávat i jako sváteční jídlo. Panenku servírujte nejlépe s gratinovanými brambory, výborně chutná i s dobrou bramborovou kaší a zeleninou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat holandský řízek | recept
Holandský řízek | rcept. Holandský řízek je nepochybně stálicí v nabídkách všech českých zařízeních veřejného stravování. Holandský řízek málokdo odmí…
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Jak udělat domácí zabíjačkový prejt | recept
Návod na výrobu domácího prejtu | recept. Co se týká domácí přípravy prejtu – spíš než přesný recept nám poslouží pochopit podstatu prejtu. Proto…
Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept
Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept. Poctivý kus vepřového masa potřený kořeněnou balzamikovou marinádou a následn…
Jak upéct vepřové koleno | recept
Vepřové koleno je maso, jež vás při dobré úpravě překvapí chutí a šťavnatostí. Je oblíbené na grilování, pečení i uzení. Pivní slavnosti v sousedním N…