Jak udělat velikonoční bramborový salát s domácí majonézou a uzeným kolenem | recept
V některých domácnostech je zvykem i na Velikonoce podávat domácí bramborový salát. S uzeným kolenem chutná výtečně. Podle tohoto receptu se salát připravuje z brambor pečených v troubě a domácí majonézy. Dozdobí se rozkrojenými vařenými vajíčky a lístky petržele. Inspirujte se. Dobrou chuť!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak udělat vepřovou krkovici s jablky | recept
Recept na krkovici s jablky. Plátky vepřové krkovice kořeněné zázvorem, zapečené v pikantní směsi s jablky a k tomu pečené brambory, to je ideální jíd…
Jak upéct velikonoční mazanec | recept
Jak upéct velikonoční mazanec | recept. Dozlatova vypečený, posypaný mandlemi a uvnitř báječně žluťoučký. Přesně tak by měl vypadat správně upečený ma…
Jak udělat vynikající bramborový salát | recept
Štědrý večer se nezadržitelně blíží a kapra nebo řízek si bez bramborového salátu na štědrovečerní tabuli jen těžko dokážeme představit. Odkud brambor…
Jak udělat staročeský bramborový salát | recept
Jak udělat staročeský bramborový salát | recept. Recept na staročeský bramborový salát – tradiční bramborový salát našich babiček. Podle původní recep…