Jak udělat pštrosí směs s ořechy | recept
Jak udělat pštrosí směs s ořechy | recept. Maso pštrosa je neobyčejně libové.Čerstvé pštrosí maso je jasně tmavě červené a podobné masu hovězímu. Co takhle nějakou specialitu? Zpracujeme vynikající maso ze pštrosa a uděláme si skvělý oběd.
Co je potřeba
400 g pštrosího masa
sůl
grilovací koření
škrobová moučka
2 lžíci oleje
2 lžíce másla
100 g pórku
100 g pekanových ořechů
worcesterská omáčka
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme a promícháme se škrobovou močkou.
Necháme 4 – 5 hodin odležet.
Poté ho na oleji za stálého míchání zprudka opečeme.
Přidáme omáčku, máslo, nakrájený pórek a ořechy a vše pod pokličkou krátce podusíme.
Podáváme s rýží nebo kroketami.
Diskuze k článku