Jak udělat pštrosí směs s ořechy | recept
Složitost:
Lehké
Cena:
1 - 1000 Kč
Potřebný čas:
30 minut a více
Jak udělat pštrosí směs s ořechy | recept. Maso pštrosa je neobyčejně libové.Čerstvé pštrosí maso je jasně tmavě červené a podobné masu hovězímu. Co takhle nějakou specialitu? Zpracujeme vynikající maso ze pštrosa a uděláme si skvělý oběd.
Co je potřeba
400 g pštrosího masa
sůl
grilovací koření
škrobová moučka
2 lžíci oleje
2 lžíce másla
100 g pórku
100 g pekanových ořechů
worcesterská omáčka
Krok 1
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme a promícháme se škrobovou močkou.
Krok 2
Necháme 4 – 5 hodin odležet.
Krok 3
Poté ho na oleji za stálého míchání zprudka opečeme.
Krok 4
Přidáme omáčku, máslo, nakrájený pórek a ořechy a vše pod pokličkou krátce podusíme.
Krok 5
Podáváme s rýží nebo kroketami.