Jak udělat kuře na medu | recept
Pečené kuře na medu je jedna z vynikajících variant kuřecí pochoutky. Kuře potírané medem v průběhu pečení, s křupavou kůrčičkou a lahodnou chutí si určitě oblíbíte. Nasládlá a zároveň pikantní chuť výpeku výborně ochutí jakoukoli přílohu. Na tomto jednoduchém receptu nelze nic pokazit, a proto se do přípravy kuřete na medu mohou s námi pustit i nezkušení kuchaři.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct kuře na divoko s nádivkou | recept
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné, a proto se výborně…
Jak na tortillu s kuřecím masem | tortilla recept, bonus recept na domácí dip
V jarních měsících se probouzí nejen příroda, ale také chuť na nové osvěžující recepty. Při vymýšlení receptů se fantazii meze nekladou. Kuřecí nebo k…
Jak udělat dobré játrové knedlíčky do polévky | recept
Jak udělat dobré játrové knedlíčky do polévky | recept. Domácí játrové knedlíčky z kuřecích jater jsou velmi oblíbenou zavářkou do polévky. A nezáleží…
Jak udělat kuřecí játra na cibulce | recept na kuřecí játra jako minutka
Kuřecí játra jako minutka – kuřecí játra na cibulce – recept. Drůbeží játra jsou oblíbeným jídlem, nejen proto, že jsou levná, rychle tepelně připrave…
Jak uvařit staročeskou sváteční polévku kaldoun | recept
Recept na staročeskou polévku kaldoun. Kaldoun se připravoval ke svátečnímu obědu, kdy se jako hlavní chod podávala drůbež, protože se kaldoun vaří z…