Jak udělat jáhlové rizoto | recept
Jáhly (loupané proso), patřící k prastarým plodinám, a v nedávné době trochu opomíjené, zaznamenávají v české kuchyni slavný návrat. Jejich příprava je rychlá a jednoduchá, ale hlavně, jáhly jsou pro lidský organismus velmi prospěšné. Obsahují velký zdroj minerálních látek. Připravte si jáhlové rizoto, které bude nejen chutnat, ale i prospěje zdraví. V tomto jednoduchém receptu předkládáme jáhlové rizoto se zeleninou. Ale pokud dáváte přednost třeba kuřecímu masu, není problém dušené maso nakrájené na kousky do jáhlového rizota přidat.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak na pečená rajčata s quinoou, pestem a špenátem | recept
O znamenitou, rychlou a lehce stravitelnou večeři se s velkou elegancí postarají i nenápadná rajčata naplněná quinoou se špenátem s výslednou nez…
Jak na sladce medovou granolu s ořechy a semínky | recept na müsli
Rozmanitá směs ořechů a semínek promísená s netypicky horkou, máslově jemnou a medově sladkou marinádou, je v kontextu s nezaměnitelnou…
Jak upéct rychlý hrnkový koláč s letním ovocem | recept
Hrnkový koláč s letním ovocem | recept. Hrnkové koláče jsou vděčným a bezpečným způsobem, jak rychle vykouzlit sladké a chutné pohoštění pro nečekanou…
Jak upéct banánové müsli koláčky | recept
Jak upéct banánové müsli koláčky | recept. Vyzkoušejte domácí müsli tyčinky v podobě, ve které budou velice lákavou, ba dokonce chtěnou svačinkou…