Jak udělat babiččiny škubánky na slano | recept
Tento recept na babiččiny škubánky je krajovým receptem z Moravskoslezského kraje. A na ingredince jsou babiččiny škubánky nenáročné. Stačí vám 1 kg brambor, 200 g krupičky, rozpuštěné máslo, sůl, zakysaná smetana a najemno nasekaná petržel. Babiččiny škubánky lze dokonce připravit i na sladko s povidly nebo sladkým tvarohem. Recept vyzkoušejte, nebudete litovat!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak připravit nestárnoucí Ostraváček | jednoduchý a rychlý recept
Jak připravit nestárnoucí Ostraváček | jednoduchý a rychlý recept. Starý, dobrý a nestárnoucí. Dříve tolik oblíbený dezert bezpochyby zachutná i v…
Jak připravit šulánky s perníkovou omáčkou ze švestkových povidel | recept
Jak připravit šulánky s perníkovou omáčkou ze švestkových povidel | recept. Šišky, škubánky či šulánky. Tolik oblíbené, tradiční a české. Jednoduché,…
Jak uvařit lepenici
Jak uvařit lepenici | recept na šťouchané brambory se zelím. Lepenice aneb šťouchané brambory s kysaným zelím. Pokrm, který ocenily jak generace…
Jak v jednom hrnci z brambor a lilku uvařit vegetariánské indické kari
Jako většina indických pokrmů je i toto vegetariánské indické kari rychlé, nenáročné a v jednom hrnci uvařené. V tomto případě se v jednom h…