Jak si udělat domácí hořčici | recept
Domácí hořčice | recept. Dnešní kuchyňský předpis je pro ty, co rádi v kuchyni experimentují a láká je zkoušet stále něco nového. Dnešním trendem je vařit z domácích surovin a doma si připravovat i různé pochutiny, kečupy, směsi koření, octy, hořčice aj. I když mnohdy v obchodě vyjdou levněji, doma je připravíte bez zbytečných přídavných látek a ze surovin, které máte pod kontrolou. A chuť? Ta se většinou nedá srovnat s chutí koupeného výrobku. Domácí je domácí. Vyzkoušejte si připravit vlastní domácí hořčici.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit výjimečné pohoštění z pečené dýně Hokkaido a ciderové zálivky
Dýně Hokkaido, která je tak výtečná ve slaných i sladkých pokrmech, nezapře svou výjimečnost ani podávaná samostatně, například jako zde v pečené…
Jak připravit bešamelovou omáčku – bešamel | recept
Bešamelová omáčka | recept. Bešamelová omáčka se používá k zapékání masitých, zeleninových nebo rybích pokrmů. Můžeme ji také ochutit a podávat samost…
Jak na šťavnatý cuketový koláč z listového těsta, sýru a pikantního zakysaného krému
Jemná a šťavnatá cuketa upravená v podobě slaného koláče z listového těsta, k tomu navíc v opojení sýru a pikantního zakysaného kr…
Jak na nevšední pečený indický květák s delikátním dipem | recept
Jak na nevšední pečený indický květák s delikátním dipem | recept. Veskrze netradiční květák s nevšední úpravou i chutí, který vás ohromí svým ex…
Jak na lilkové čatní s rajčaty a česnekem
Jak na lilkové čatní s rajčaty a česnekem. Čatní je kořeněná sladko-kyselá směs marmeládové konzistence, která je úžasná snad k čemukoliv. Tato p…