Jak si připravit šmakouna obalového v sezamu | recept
29. Červenec 2011
Ingredience: šmakoun, olej, sůl, sýr, šunka a seznam. Šmakouna se nejprve podélně rozkrojíme, ideálně na tři slabší plátky. Mírně osolíme. Vytvoříme sendvič - položíme šunku, sýr a položíme další kousek šmakouna. Obalíme ve vajíčku a sezamu. Rozehřejeme na pánvi oleje a obalovaného šmakouna smažíme. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak připravit celerové placičky se sýrem | recept
Celerové placičky se sýrem | recept. Celer je kořenová zelenina, kterou máme k dispozici po celý rok. V kuchyni se z celeru připravují saláty, přidává…
Jak připravit lehký letní salát z kedlubny | recept
Lehký letní salát z klednubny | recept. V létě, více než kdy jindy, obohacujme jídelníček saláty z čerstvé sezonní zeleniny. Jsou zdravé, tuzemská zel…
Jak udělat čínskou marinádu | recept
Jak udělat čínskou marinádu | recept. Marinády jsou neoddělitelnou částí každého grilování. Zkuste dnes něco netradičního. Čínská marináda je vhodná p…
Jak udělat bešamelovou omáčku | recept
Jak udělat bešamelovou omáčku | recept. Bešamel je světlá základní omáčka. Jde o tradiční specialitu především francouzské kuchyně. Tvoří základ mnoha…
Jak na kedlubnovou tvarohovou pomazánku | recept
Kedlubnová tvarohová pomazánka | recept. Sezóna kedluben je v plném proudu. Vychutnejte si tuto šťavnatou zeleninu v různých podobách. V následujícím…
Diskuze k videu