Jak připravit těstíčko na obalování zeleniny s droždím | recept
Jak připravit těstíčko na obalování zeleniny s droždím | recept. Máte rádi obalovanou smaženou zeleninu? Někteří z vás jistě namítnou, že smažená jídla nemají ve zdravém jídelníčku co dělat, a že veškeré zdraví prospěšné látky obsažené v zelenině se spolehlivě zničí. Máte jistě pravdu, ale jednou za čas si zdravý člověk může zahřešit nezdravým kalorickým jídlem. Mám pro vás tip na těstíčko s droždím – kynuté. Hodí se na obalování cuket, květáku, plátků hub nebo malých kousků ryb. Prý lze použít i na ovoce, umím si ho představit s banánem (samozřejmě bez soli a pepře, s cukrem), ovšem nezkoušela jsem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct borůvkový koláč z kynutého těsta | recept
Jak upéct borůvkový koláč z kynutého těsta | recept. Prázdniny začínají a jejich začátek je tradičně čas borůvkových knedlíků, koláčů a jiných pochout…
Jak upéct lahodně jemný piškot s makovým krémem ze smetanového sýru a bílé čokolády | recept
Jak upéct lahodně jemný piškot s makovým krémem ze smetanového sýru a bílé čokolády | recept. Luxusní, smetanově jemný a čokoládově sladký krém s…
Jak upéct vepřový bok plněný rýží s houbami | recept
Jak upéct vepřový bok plněný rýží s houbami | recept. Dozlatova upečený bůček s houbovým rizotem si můžete dopřát k obědu nebo studený nakrájený na pl…
Jak upéct řezy s tvarohem a ostružinami | recept
Jak upéct řezy s tvarohem a ostružinami | recept. Možná se vám budou podle úvodní fotografie zdát tyto řezy složité, ale nenechte se zmást. Všec…
Jak upéct vláčné kompotové řezy s jemným pudinkovým krémem | recept
Jak upéct vláčné kompotové řezy s jemným pudinkovým krémem | recept. Ananasový kompot přidaný do těsta se spolu se sladkým sirupem se zaslouží o nesmí…