Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit lososa na grilu Graved Lax | recept

07. Srpen 2011

Losos na grilu ve francouzské úpravě Graved Lax osloví svou delikátní jemnou chutí. Důležité je mít panenský olivový olej! Lososa si samozřejmě nejprve řádně usušíme, jinak nám bude na grilu dělat neplechu. Marinujeme lososa zhruba 25 minut. Pak přilijeme brandy. Pokračujeme podle video receptu.

Co je potřeba

Suroviny na 4 osoby:
800gr čerstvého filetu z lososa s kůží
1 hrst hrubé mořské soli, 2 hrsti cukru krupice
8 kuliček nového koření, 4 ks bobkového listu
100ml panenského olivového oleje,100ml brandy, alobal

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat grilovaného lososa | recept
Jak udělat grilovaného lososa | recept
Jak udělat grilovaného lososa | recept. Lahůdka, která se na našich stolech objevuje čím dál tím častěji. Losos je univerzální ryba, která chutná jak…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.