nové koření
Nejnovější články v kategorii
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné, a proto se výborně…
Jak upéct vinnou klobásu s cibulí, houbami, kyselým zelím a pivem | recept. Recept na netradiční úpravu bílé vinné klobásy pochází z polské kuchy…
Domácí koření na dýni | recept. Podzim je ve znamení sklizně a následného zpracovávání dýní. Dýně mají velmi široké uplatnění v kuchyni. Přidáváme je…
Jemná hořčice podle našich babiček | recept. Máte chuť vyzkoušet si výrobu domácí hořčice podle starého receptu našich babiček? Není to…
Jak uvařit hovězí bourguignon | recept. Následující úprava hovězího masa má svůj původ ve Francii. Stejně jako mnoho jiných pokrmů má i tent…
Jestliže patříte k milovníkům kořeněných sušenek tzv. Spekulek, tak vám přijde vhod následující návod na směs koření potřebného k jejich domácí výrobě…
Losos na grilu ve francouzské úpravě Graved Lax osloví svou delikátní jemnou chutí. Důležité je mít panenský olivový olej! Lososa si samozřejmě nejprv…