Jak připravit jáhlový pilaf po orientálsku | recept
Jáhlový pilaf po orientálsku | recept. Pilaf se tradičně vaří z rýže, proč ho ale nezkusit z prosa? Proso je velmi stará kulturní obilovina, jejíž loupaná zrna nesou označení jáhly. Jáhly oproti ostatním obilovinám obsahují více tuku, a proto snadněji žluknou. Před přípravou se spařují vroucí vodou, aby se odstranila hořkost. Jáhly se ve východní medicíně doporučují při nemocech slinivky, žaludku a sleziny. Jsou velmi vhodné pro diabetiky. Jáhlový pilaf vás překvapí výbornou chutí, neobávejte se nezvyklé kombinace ingrediencí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Jak na snadný jogurtový moučník s pomerančovým sirupem
Kontrast svěžího jogurtového těsta a sladkého pomerančového sirupu činí z tohoto snadného moučníku, moučník pro náročné. I náročné požitkáře toti…
Jak upéct koláč s dýňovou nádivkou a karamelizovanými ořechy
Atraktivní vzhled, honosný název, přitom tak snadný recept. Výsledek snadné přípravy vás navíc uchvátí mimořádnou chutí a vůní. Koláč z jemného těsta…
Jak připravit sladký dýňový topping se skořicí | recept
Neobyčejný dýňový topping, který uskladněný ve sklenici vydrží do dlouhé zimy. Svou neobvyklou vůní a sladkou chutí zpříjemní zimní dny, kdy u srdce z…