Jak připravit francouzský salát podle původní normy | recept
Francouzský salát, receptura ČSN 50147. Francouzský salát byl a stále je oblíben těmi, kdož ve svačinovém salátu nehledají kousky masa. Není tam. Hlavní chuťovou složkou salátu s výrobním označením francouzský je kořenová zelenina. Známe přesná množství všech použitých surovin a přísad. Tradiční recepturu francouzského salátu podle československé státní normy nabízíme i čtenářům JakTak.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat vynikající bramborový salát | recept
Štědrý večer se nezadržitelně blíží a kapra nebo řízek si bez bramborového salátu na štědrovečerní tabuli jen těžko dokážeme představit. Odkud brambor…
Jak připravit obložené chlebíčky | recepty
Obložený chlebíček by mohl být nazýván „králem české studené kuchyně“. Obložený chlebíček může mít nespočet podob, a přeci existují druhy obložených c…
Jak na pečení slaného pečiva z listového a křehkého těsta | recept
Slané pečivo | recept. Drobné pečivo ze slaného těsta je vděčným pohoštěním pro různé oslavy, večírky nebo jako alternativa sladkého, pro ty, co nemls…
Jak udělat domácí rybí salát | recept
Rybí salát | recept. Na domácí rybí salát dobře zužitkujeme části ryb, které zbyly po filetování nebo méně kvalitní části kapra od ocasu. Na rybí salá…
Jak připravit slané tyčinky se sezamem z tvarohového těsta | recept
Slané tyčinky z tvarohového těsta | recept. Tvarohové těsto je lehčí a lépe stravitelné než listové, jeho příprava navíc není složitá. Ochutit ho může…
Mate zly hmotnostny udaj pre worcester v recepte. My byt 5g.