Jak na vídeňskou cibuli | recept
Vídeňská cibule – jedná se o tenké cibulové kroužky, které jsou obalené v mouce, mleté sladké paprice a následně se smaží. Výsledkem jsou zlatavé a křupavé cibulové kroužky, které báječně chutnají a náramně se hodí k masovým pokrmům, k různým omáčkám, do hot dogů a podobně. Podrobný postup, jak připravit vídeňskou cibuli, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Kuchyně Lidlu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na křupavé smažené cibulové kroužky | recept
Smažené cibulové kroužky | recept. Smažené cibulové kroužky jsou levné, rychle připravené a velmi chutné. Hodí se k bramborové kaši a spolu se salátem…
Jak na odlehčený hermelínový salát s Cottagem a zeleninou
Šťavnatý a jemný, bez majonézy dělaný, jen Cottage sýrem propojený. Tedy hermelínový salát, který je nejen příjemně odlehčenou variantou klasických he…
Jak na Nový rok připravit čočkový salát z vajíček a zeleniny
Majonézou nezatížený, plný zdravé čočky a zeleniny, tedy salát na Nový rok zcela dokonalý. Pouze vajíčky propojené spojení čočky a zeleniny zaji…
Jak na čokoládové pralinky se smetanou a vlašskými ořechy | recept
Čokoládové pralinky se smetanou a vlašskými ořechy | recept. Následující recept patří milovníkům čokolády. Pokud mezi ně patříte, určitě neváhejte a v…
Jak připravit šťavnatý salát z pekingského zelí, jablek a jablečného křenu | recept
Snoubení zeleniny a ovoce je nejen neobvyklé, ale zároveň i velmi chutné a pro saláty tedy přesně to pravé. Jednou z takových netradičních, avšak laho…