Jak grilovat steak jako Zdeněk Pohlreich | rady
Jak grilovat steak jako Zdeněk Pohlreich | rady. Zdeněk Pohlreich tvrdí, že Češi neumí grilovat. A proto se rozhodl rozšířit povědomí o grilování a přinést nezaměnitelné recepty na gril. Díky televiznímu pořadu Šéf na grilu uváděném na TV Prima se grilování stalo módní záležitostí. A my si ukážeme, jak Pohlreich griluje steak.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Polreich rád kritizuje Babicu a sám si nevidí na špičku nosu. V USA si dával zavrhovaný kečup na hamburgra jak vzteklý a v pořadu Šéf na grilu mu leží kočka na štočku k sekání masa.
Karle...nejseš ty náhodou příbuznej paní Anny z NOVÝHO JIČÍNA co mu furt píše..? :D i kdyby mu ležel na prkýnku na kterym krájí maso ležel medvěd tak tobě to muže bejt uplně jedno... :) vaří si to u sebe a pro sebe diváci to viděj jen v televizi nebudou to jíst.... a druhá věc..:D k hamburgru kečup patří... :) jemu vadí když se z kečupu vaří... :D:D poslouchej občas co tam říká a nekoukej kde se mu válej kočky.. :D:D:D
Babica vařit neumí.Pan Zdeněk je nejlepší český šéfkuchař.
Gordon je vulgární naprosto stejně.Oba jsou skvělí kuchaři a narozdíl od Vás jsou to ŠÉFkuchaři,žádní amatéři.Nýbrž zkušení kuchaři,co perfektně vaří.
Je velice zajimave jak muze Zdeněk Pohlreich ktery nema zadnou chut a zadny smysl pro chut hovorit o tom jak varit. Jeho recepty jsem zkousel je to doslova hnusne a nechutne. Pokud to nekdo dokaz eoprabvdu pozrit mel by navtsivit lekare krtery mu vysetri chutove bunky. Opravdu vzhled pokapaneho talire hnusem nestaci. Je to moc mrzute ale je to fakt.
řekl bych,že není až tak "špatný" kuchař,ale snaží se kopírovat Gordona Remsyho - a na to opravdu nemá.Jmenovaný není vulgární jako náš " Šéf " a nepředvádí se jako buzna.Zdr ad
řekl bych,že není až tak "špatný" kuchař,ale snaží se kopírovat Gordona Remsyho - a na to opravdu nemá.Jmenovaný není vulgární jako náš " Šéf " a nepředvádí se jako buzna.Zdr ad
Ono je vaření a Vaření. Viděl jsem třeba pořad, kde amatér podle receptu vařil to samé co profesionál ve vedlejší kuchyni. Hotové pokrmy byly až neuvěřitelně rozdílné. Pokud vaříte podle návodu pana Pohlreicha nebo jiného kuchaře jako laik, tak se nedivte svým odlišným výsledkům. Rozhodně bych se neodvažoval obviňovat autora receptu z toho, že jsem diletant a dnešní oběd je proto nepoživatelný.