předkrm
Nejnovější články v kategorii
Maurský špíz | recept. Maurský špíz je velmi povedená chuťovka původem ze Španělska. Podává se obvykle jako tapas. Příprava je velmi jednoduchá. Zákla…
Marinovaná vejce | recept. Natvrdo vařená vejce v pikantním nálevu mají prý původ v Anglii, kde se podávají v hospůdkách k pivu. V naší rodině se tato…
Sýrová roláda patří ke stálicím takřka jakýchkoli našich rodinných oslav. Následující recept tak patří k naší variantě tohoto oblíbeného občerstvení.…
Plněné papriky s vaječnou pomazánkou | recept. Plněné papriky jsou naší oblíbenou letní svačinou. Dají se připravovat celý rok, ale papriky v sezoně m…
Ředkvičková pomazánka s čedarem | recept. Pomazánky jsou rychlou a levnou večeří či skvělým pohoštěním pro hosty. Určitě máte své vyzkoušené recepty,…
Jak připravit tuňákovou antipastu | recept na zdravý salát. Antipasta je druh předkrmu, jenž nevyžaduje žádnou složitou přípravu nebo dlouhé vaření. S…
Chřestový salát s vejci | recept. Chřest je sezonní lahůdkovou zeleninou. Jeho sezona je zhruba od poloviny května do konce června. Chřest je u nás po…
Fazolový salát s křenem | recept. Luštěniny by měly být ve zdravém jídelníčku, podle lékařů, alespoň dvakrát týdně. Jsou bohaté na bílkoviny, fazole j…
Salát se strouhaným sýrem | recept. Sýrový salát z dnešního receptu se hodí jako předkrm, pomazánka na pečivo, chlebíčky i jako svačina. Salát je…
Jednohubky s avokádovou pomazánkou a strouhanými vejci | recept. Avokádo má mimořádně vysoký obsah lehce stravitelných tuků (nenasycené mastné kyselin…