co k pohoštění
Nejnovější články v kategorii
Jak ozdobit chlebíčky | recepty studené kuchyně. Ke každé oslavě neodmyslitelně patří česká klasika – chlebíčky. Tenké šikmé plátky bílé či celozrnné…
Jak připravit plněnou zapečenou bagetu z listového těsta | recept. Velice efektní a časově nenáročná slaná pochoutka z křehkého listového těsta,…
Jak upéct cibulový koláč s vinnou klobásou | recept. Není lepší koláč než koláč s překvapením. Zvláště, když jím je delikátní vinná klobása rafin…
Jak připravit delikatesní zapečenou fetu s olivami a sušenými rajčaty | recept. Zapékací mísa plná výrazných delikates, jejichž chutě se krátkým…
Jak připravit nepečené čokoládovo-ořechové řezy se sušenkou | recept. Vynikající řezy doslova napěchované oříšky, čokoládou a máslovou sušenkou. …
Jak udělat rychlé pohoštění pro nečekanou návštěvu | recept na rychlé pohoštění. Někdy se stane, že potřebujete připravit rychlé pohoštění pro nenadál…
Jak připravit mozzarelové špízy s melounem Galia | inspirace na silvestrovské pohoštění. Sladká chuť krásně oranžového melounu Galia doplněná jemnou m…
Zapečený Hermelín v listovém těstě | recept. Výhodou listového těsta je, že může být „v pohotovosti“ v mrazničce a tím pádem k dispozici vždy, kdy je…