Jak zpracovat a použít vanilkový lusk | rady a tipy
Jak zpracovat a použít vanilkový lusk | rady a tipy. Pokud potřebujeme vanilkové aroma na přípravu pokrmů, je nejlepší použít přímo vanilkový lusk. Místo výrobků s umělým vanilkovým aroma, které jsou plné různých aditiv. Zpracování vanilkového lusku není nijak složité. Můžete si z něj například připravit i domácí vanilkový cukr.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na domácí vanilkový cukr s pravou vanilkou | 3 způsoby přípravy
Domácí vanilkový cukr | recept. Vanilkový cukr můžete snadno připravit i doma. Připravit ho můžete dokonce i několika způsoby. Záleží, jak pospícháte…
Jak na domácí kokosový kmen jako z pouti | recept
Domácí kokosový kmen jako z pouti | recept. Pro milovníky kokosových suků z pouti je určen následující recept. Kokosovou cukrovinku, chutí k nerozezná…
Jak připravit pečené grepy 2× jinak | recept
Jak připravit pečené grepy 2× jinak | recept. Přirozeně hořký červený grep v kontrastu se sladkým medem obohaceným o výrazně voňavé koření a inte…
Jak připravit bezlepkové čokoládové lívance s ovocem a tvarohem | recept
Bezlepkové čokoládové lívance s ovocem a tvarohem | recept. Recept na bezlepkové čokoládové lívance je (jak je již z názvu patrno) vhodný pro vše…
Jak udělat rychlé čokoládové hrudky | recept
Jak udělat rychlé čokoládové hrudky | recept. Čokoládové hrudky jsou rychle vytvořená pochoutka, která efektivně rozšíří náš sortiment vánočního cukro…