Jak zapéct špenát s vejci pod bešamelovou peřinkou | recept
Jak zapéct špenát s vejci pod bešamelovou peřinkou | recept. Uvařená vajíčka rozdrobená na šťavnatém, česnekem provoněném špenátovém lůžku a následně krátce zapečená pod delikátně ochuceným bešamelem. To je jednou větou popis znamenitého pokrmu překvapujícího lehkostí, jemností a neuvěřitelně snadnou a rychlou přípravou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na zapečenou smetanově-máslovou růžičkovou kapustu | recept i pro vegetariány
Jak na zapečenou smetanově-máslovou růžičkovou kapustu | recept i pro vegetariány. Chuťově výrazné kapustičky jsou ve spojení s lahodnou smetanou…
Jak připravit vietnamské tofu s pečenou zeleninou | recept
Jak připravit vietnamské tofu s pečenou zeleninou | recept. Neuvěřitelně elegantní spojení slaných a sladkých chutí vietnamské kuchyně, s nímž z …
Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty
Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty. Na Wikipedii se dočtete že šakšuka je původem severoafrický zeleninový pokrm, který se stal velm…
Jak upéct dýni hokaido s balkánským sýrem a česnekem | recept
Jak upéct dýni hokaido s balkánským sýrem a česnekem | recept. Kousky příjemně nasládlé dýně, jejíž chuť je pečením ještě umocněna, je ve spojení se s…
Jak zapéct rajčata plněná ochuceným kuskusem | recept
Jak zapéct rajčata plněná ochuceným kuskusem | recept. Ve vývaru připravený, kořením provoněný a slaným sýrem zvýrazněný kuskus, jímž jsou naplněna a…