Jak zapéct kotlety v hlávkovém zelí | recept
20. Červen 2020
Zapečené kotlety v hlávkovém zelí | recept. Zelí se dá připravit na mnoho způsobů. Je oblíbenou přílohou, v kombinaci s jinými druhy zeleniny slouží k přípravě salátů a je součástí řady krajových specialit. Zelí je na trhu dostatek celý rok, a proto si následující specialitu můžete uvařit kdykoli, nejen na podzim.
Co je potřeba
- 4-6 vepřových kotlet bez kosti (nebo plátky krkovice)
- malá hlávka zelí
- 1 cibule
- malá konzerva rajského protlaku
- 1 chilli paprika
- 3 rajčata (několik cherry rajčat)
- 120 ml bílého vína
- lžička sladké papriky
- sůl
- hladká mouka
- sádlo
- voda
Související články
Další zajímavé články
Jak připravit francouzské rillettes z vepřového masa | recept
Jak připravit francouzské rillettes z vepřového masa | recept. Rillettes je výraz pro zalévané maso roztrhané na kousky. V každé oblasti Francie se př…
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Jak připravit vepřové plátky na ryzcích | recept
Jak připravit vepřové plátky na ryzcích | recept. Maso dušené na houbách není žádná novinka. Většinou se vezmou houby, které zrovna rostou a na druhu…
Jak zapéct obrácené řízky s cibulí a slaninou | recept
Jak zapéct obrácené řízky s cibulí a slaninou | recept. Řízky připravujte z vepřového masa, které máte v oblibě. Někdo nedá dopustit na řízek z krkovi…
Jak zapéct vepřové maso v „ovčím kožíšku“ z brambor | starý ruský recept
Jak zapéct vepřové maso v „ovčím kožíšku“ z brambor | starý ruský recept. Recept na toto zajímavé jídlo pochází z jednoho zahraničního kulinářského we…
Diskuze k článku