Co je potřeba

chleba, brambory, škrob

1

Jedním ze způsobů, jak efektivně zahustit guláš, je použít starý chleba. Okrájejte kůrku a zbytek nakrájejte či najemno nastrouhejte.

2

Do guláše nastrouhejte syrovou bramboru. Škrob z brambory zahustí omáčku a brambora se v guláši po povaření zcela rozpustí.

3

Použít lze také perník. Můžete si vyrobit vlastní perník či si jej koupit v obchodě. Na pultech je k sehnání v celku nebo přímo určený ke strouhání. Tento způsob zahuštění guláše však lehce změní chuť jídla.

4

V obchodech s potravinami lze koupit také škrob (kukuřičný či bramborový), který můžete taktéž pro zahuštění guláše použít.

Autorská práva ZDE

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
4.086955
Average: 4.1 (23 votes)