Jak zacházet s ohněm při grilování | rady
Jak zacházet s ohněm při grilování | rady. Posezení s přáteli nebo rodinou za teplých jarních a letních večerů při grilování je oblíbenou zábavou. Grilování respektive opékání masa nad ohněm je známé od doby, kdy člověk poznal oheň. Takže umění rožnění ovládá člověk již několik tisíciletí. A přesto dodnes dochází k vážným popáleninám právě při grilování. V následujícím článku vám poradíme, jak správně zacházet s ohněm, abyste předešly jakýmkoli problémům.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat zahradní ohniště
Jak udělat zahradní ohniště | tipy. K dokonalé relaxaci na zahradě patří posezení u ohně. Vybudování zahradního ohniště zabere dva dny času. Materiál…
Jak správně grilovat | rady
Jak správně grilovat | rady. Jak správně grilovat? Pár dobrých rad ohledně grilování, které grilování usnadní a možní i zpříjemní. Podíváme se, jak sp…
Jak pěstovat řapíkatý celer | rady
Jak pěstovat řapíkatý celer | rady. Řapíkatý celer získává stále větší oblibu. Můžeme ho totiž používat jako ingredienci do mnoha jídel a upravovat ho…
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Jak si vyrobit hnojivo z kávy, slupek od banánu a vaječných skořápek
Domácí přírodní hnojivo | postup výroby. Přírodní hnojivo se na zahradě vždycky hodí. Pro jeho výrobu nám bude stačit kávová sedlina, slupky od banánu…