Jak vařit v elektrickém parním hrnci
Proč vařit v parním hrnci, proč si pořizovat další „krám“ do domácnosti? Pro štíhlou linii, pro báječnou chuť připraveného jídla nebo pro zdraví. Vařit v parním hrnci je poměrně rychlé, čisté, málo pracné. Jídlo v něm připravené se vaří skutečně jen v páře, takže je vhodné pro lidi, kteří nemohou nebo nechtějí konzumovat tuk. Pokrmy z parního hrnce mají bezkonkureční chuť, kterou ocení skuteční labužníci. Jak vařit v elektrickém parním hrnci?
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit dýňové noky | recept
Dýňové noky | recept. Dýně Hokkaido je v kuchyni všestranně upotřebitelná. Na rozdíl od větších druhů má Hokkaido i přijatelnou velikost, takže se spo…
Jak správně zmrazit zeleninu
Když sezóna čerstvé zeleniny skončí, co nestihneme zpracovat hned, musíme co nejlépe uskladnit na horší časy. Výbornou metodou uchování zeleniny přes…
Jak připravit živáňskou pečeni na grilu | recept
Živáňská pečeně na grilu | recept. Živáňská pečeně je slovenská specialita z vepřového nebo skopového masa. Je to jednoduché jídlo, dalo by se s nadsá…
Jak připravit fazolové lusky se slaninou | recept
Fazolové lusky se slaninou | recept. Fazolové lusky jsou k dispozici po celý rok buď zmrazené, nebo v některých větších obchodech i čerstvé. Dají se l…
Jak používat koření
Nejste si jistí, které koření použít? K čemu slouží badyán, je vhodná ke skopovému masu majoránka? Kdy použít vanilku a jaké koření použít do zavařeni…
mám rakovinu prsu a dostala jsem od dcery parní hrnec a tak potřebuji základní informace..........předem děkuji
NPMP