Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept

Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept

Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept. Jak uvařit tradiční štědrovečerní polévku by měla vědět každá hospodyňka. Není to tak složité, a i když má každá rodina nějaký ten recept po babičce, základ bývá stejný. Kdo nemá rád chuť ryb, přidá více zeleniny a může polévku zjemnit třeba vajíčkem. Rybí maso je lehce stravitelné, obsahuje omega-3 mastné kyseliny a velký podíl bílkovin. Dále je bohaté na selen, železo, zinek a vitamín B12. Má velmi nízký obsah cholesterolu a nulový obsah sacharidů. A jestli se vám to pořád zdá málo, tak kromě toho, že je ryba zdravá, má i výbornou chuť!

 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.