Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept
Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept. Jak uvařit tradiční štědrovečerní polévku by měla vědět každá hospodyňka. Není to tak složité, a i když má každá rodina nějaký ten recept po babičce, základ bývá stejný. Kdo nemá rád chuť ryb, přidá více zeleniny a může polévku zjemnit třeba vajíčkem. Rybí maso je lehce stravitelné, obsahuje omega-3 mastné kyseliny a velký podíl bílkovin. Dále je bohaté na selen, železo, zinek a vitamín B12. Má velmi nízký obsah cholesterolu a nulový obsah sacharidů. A jestli se vám to pořád zdá málo, tak kromě toho, že je ryba zdravá, má i výbornou chuť!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct vánoční štědrák | recept na skládaný dort
Jak upéct vánoční štědrák | recept na skládaný dort. Štědrák nesměl kdysi na vánočním stole chybět – někde se mu také říkalo skládanec. Je to moučník…
Jak připravit štědrovečerní hrachovou polévku | recept
Štědrovečerní hrachová polévka | recept. Štědrý večer bývá spojený s rybí polévkou, kaprem a bramborovým salátem. Pokud Vám však rybí polévka nechutná…
Jak upéct martinské rohlíky | tradiční recept
Jak upéct martinské rohlíky | tradiční recept. Pečení martinských rohlíků patřilo ve staročeské kuchyni k hezkým lidovým zvykům. Proč si občas nevzpom…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…