Jak uvařit masové koule v rajské omáčce | recept
Masové koule v rajské omáčce | recept. Rajská omáčka patří k pilířům české kuchyně. Nikdy, pokud ji vaříte z čerstvých rajčat, nebude stejná. I ostatní ingredience se liší, někdo přidává kořenovou zeleninu, někdo perník, skořici, bazalku. A našlo by se toho více. Jinou chuť má rajská omáčka i podle druhu obsaženého masa. Nabízím k vyzkoušení recept na rajskou omáčku, jak ji vařím já. Protože je s koulemi z mletého masa, je velmi rychle hotová. Jako přílohu volím houskový knedlík, ale ostatní strávníci těstoviny.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Zřejmě jste můj „fanoušek“, soudím podle Vašich příspěvků. Nezavděčíte se všem, lidé mají různé chutě. Ale i názor jde sdělit slušně. Děkuji i za ten od Vás. M.K.
Z hovězího???To si strčte do špic.Buď půl na půl s bočinou nebo si ty piliny jezte sami.