Jak uvařit kedlubny plněné masovou náplní | recept
Kedlubny plněné masovou náplní | recept. Zelenina, plněná ochuceným mletým masem, nemusí být jen všeobecně známá paprika. Plnit jdou i jiné druhy například cukety, lilky, rajčata. Následující předpis je ze staročeské kuchyně. Plněný zapečený kedluben se smetanovou bešamelovou omáčkou může být občasným zpestřením jídelníčku v době, kdy je kedlubnů přebytek.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit zapečené brambory s kadeřávkem a masem | recept
Zapečené brambory s kadeřávkem a masem | recept. Zapečené brambory s mletým masem a zeleninou jsou vděčným a rychlým jídlem. Podle sezónní dostupnosti…
Jak připravit kedlubnové zelí | recept
Zkuste si podle našeho receptu uvařit zelí jinak než z klasické zelné hlávky. Třeba z kedlubnů, jsou šťavnaté, přirozeně sladké a nepotřeb…
Jak připravit kuře zapečené se smetanou a sýrem | recept
Kuře zapečené se smetanou a sýrem | recept. Kuřecí maso, vzhledem k rozmanitosti úprav, můžeme zařazovat do jídelníčku velmi často. Drůbeží maso je le…
Jak připravit špenátové krokety s masem | recept
Špenátové krokety s masem | recept. Špenát má v kuchyni mnohostranné použití, patří mezi nejoblíbenější zeleniny, i když neméně početné jsou řady jeho…
Jak uvařit bramborovo-houbové knedlíky | recept
Bramborovo-houbové knedlíky | recept. Třeba rostou houby zrovna u vás a budete mít chuť vyzkoušet netradiční knedlíky z následujícího receptu. Brambor…