Jak uvařit kečup z černého rybízu | recept
Kečup z černého rybízu | recept. Černý rybíz je snad nejzdravější ovoce našeho pásma. Jeho specifická vůně mnoha lidem vadí a proto jeho spotřeba u nás není příliš vysoká. Je to škoda, protože obsahuje velké množství vitaminu C, který přechází i do konzerv s rybízem. Džem z černého rybízu každý jistě ochutnal, je jedinečný a chuťově snad nejlepší. Já vám dnes nabízím netradiční recept na rybízový kečup, který je také jedinečný. Hodí se ke grilovaným masům nebo na přípravu omáček. Snad vám zachutná stejně jako mně. Recept jsem od někoho dostala, takže se chlubím cizím peřím.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit grilovaná žebra v meruňkové marinádě | recept
Grilovaná žebra v meruňkové marinádě | recept. Léto je čas dlouhých večerů, dovolených a hlavní sezona grilování. Grilování, stejně jako houbaření je…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak připravit výjimečné pohoštění z pečené dýně Hokkaido a ciderové zálivky
Dýně Hokkaido, která je tak výtečná ve slaných i sladkých pokrmech, nezapře svou výjimečnost ani podávaná samostatně, například jako zde v pečené…
Jak na šťavnatý cuketový koláč z listového těsta, sýru a pikantního zakysaného krému
Jemná a šťavnatá cuketa upravená v podobě slaného koláče z listového těsta, k tomu navíc v opojení sýru a pikantního zakysaného kr…
Jak na pestrobarevný, delikátně pikantní zelný salát s neotřelou rajčatovou zálivkou
Pestrobarevná kompozice vybraných druhů zeleniny v pojetí nakládané okurky, sladké mrkve i pikantního zelí je dokonalou chuťovou harmonií pro nás…
Letos rybízu je hodně, takže vyzkouším, recept mě zaujal.