Jak uvařit italskou omáčku sugo | recept
08. Srpen 2012
Co je základem italské kuchyně? Přece tradiční červená omáčka sugo. Italský šéfkuchař Gabriele Feliciani z restaurace Bellevue vás provede přípravou omáčky sugo, která je vhodná na těstoviny či do polévek. Italský recept na sugo s těstovinami zhlédněte ve videoreceptu.
Další zajímavé články
Jak udělat tagliatelle s pastou z pečených paprik | recept
Jak udělat tagliatelle s pastou z pečených paprik | recept. Dlouhé ploché nudle tagliatelle s pastou z pečených paprik? Mňam! Je to báseň pro chuťové…
Jak uvařit rajčatovou omáčku (sugo) na zimu | recept
Rajčatová omáčka | recept. Rajčatová omáčka je v kuchyni všestranně využitelnou surovinou. V obchodní síti máme na výběr mnoho druhů, ale domácí je do…
Jak udělat drůbeží maso po italsku | recept
Jak udělat drůbeží maso po italsku | recept. Drůbeží maso s krémovou náplní z gorgonzoly, to je lahůdka s italským přízvukem. Připravte si kuřecí prsa…
Jak uvařit špagety s kopřivami a masem | recept
Špagety s kopřivami a masem | recept. Mladé kopřivy mají výraznou chuť a na jaře je jich všude plno. Byla by škoda nezkusit je zařadit do jídelníčku.…
Jak připravit cannelloni se špenátem a masem | recept
Cannelloni se špenátem a masem | recept. Plněné těstoviny podle následujícího receptu vyžadují trochu více práce při přípravě. Odměnou za ni je jejich…
Diskuze k videu