Jak uvařit hovězí znojemskou pečeni | recept
Znojemská hovězí pečeně | recept. Znojemská hovězí pečeně patří k tradičním českým omáčkám. Aby byl výsledek co nejlepší, je nutné dodržovat postup, který je trochu zdlouhavý. Je třeba také vařit z kvalitního kusu masa – roštěnce, kýty nebo svíčkové. Přemýšlíte-li, co si dát k obědu, můžete si vyzkoušet připravit vynikající znojemskou pečeni dle následujícího receptu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit slepici na paprice | recept
Slepice na paprice | recept. Slepice je v kuchyni, na rozdíl od ostatní drůbeže, tak trochu odstrčená. Málokdo ji v dnešní době zařadí do jí…
Jak na hovězí pečeni po orientálsku | recept
Hovězí pečeně po orientálsku | recept. Šťavnaté plátky hovězího masa se slaninou na řezu, přelité hustou červenou omáčkou s houbami a zeleni…
Jak uvařit švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept
Švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept. Následující recept je ze staré kuchařské knihy mojí maminky. Takto připravené roštěnky nám moc chutna…
Jak uvařit masové koule v rajské omáčce | recept
Masové koule v rajské omáčce | recept. Rajská omáčka patří k pilířům české kuchyně. Nikdy, pokud ji vaříte z čerstvých rajčat, nebude stejná. I ostatn…
Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept
Hovězí maso na červeném víně | recept. Hovězí maso, připravované jako minutka, vyžaduje kvalitní druh masa. Hodí se maso z mladého kusu, nej…