Jak uvařit jelení guláš | recept
05. Říjen 2018
K podzimnímu období patří zvěřina. Vyzkoušejte si připravit vynikající jelení guláš na víně, který Vaši kuchyň krásně provoní kořením a svou silnou chutí potěší Váš jazýček. Příprava jeleního guláše je sice časově náročnější, ale jeho chuť za to rozhodně stojí. Postup, jak připravit jelení guláš na víně, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Cuketka.cz.
Co je potřeba
- 800 g jeleního masa na guláš
- 400 g cibule
- 1 stroužek česneku
- 300 ml vývaru
- 200 ml červeného vína
- 7 snítek tymiánu
- 2 lžíce sádla
- 2 lžíce mleté sladké papriky
- 1 lžíce rajského protlaku
- 5 kuliček černého pepře
- 3 jalovčinky
- 1 nové koření
- 1/4 lžičky kmínu
- sůl
Další zajímavé články
Jak uvařit hovězí znojemskou pečeni | recept
Znojemská hovězí pečeně | recept. Znojemská hovězí pečeně patří k tradičním českým omáčkám. Aby byl výsledek co nejlepší, je nutné dodržovat postup, k…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak na kuřecí mletou směs s „asijskou“ chutí a vůní | recept
Ať sebevíc netradiční a exotické, ovšem zaručeně působivé. Tradiční asijské spojení pikantních a jemných chutí i vůní zapůsobí i v této kuřecí ml…
Jak na v troubě pečené kuřecí špízy s asijskou Hoisen omáčkou
Jedinečná, asijsky laděná Hoisen omáčka, která je ve své nezaměnitelné, medově sladké i lehce pikantní chuti navíc podpořena dalšími chuťově nezaměnit…
Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept
Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept. Poctivý kus vepřového masa potřený kořeněnou balzamikovou marinádou a následn…
Diskuze k videu