Jak uvařit hovězí závitek s mletým vepřovým masem a rýží | recept
26. Březen 2021
Hovězí závitek s mletým vepřovým masem a rýží | recept. Hovězí maso obsahuje velké množství bílkovin a minerálů, ve srovnání s vepřovým má např. nižší obsah tuku, více železa, kyseliny listové, zinku. Je významným zdrojem živin pro krvetvorbu. Hovězí maso je v kuchyni velmi oblíbené a jednou za čas ho má na talíři asi každý. Pokud zrovna přemýšlíte, co z něj uvaříte, následující recept může sloužit jako inspirace.
Co je potřeba
- 5 plátků zadního hovězího masa
- 250 g mleté vepřové plece
- 1 vejce
- 150 g rýže
- 2 cibule
- sůl
- pepř
- 80 g rajského protlaku
- lžíce hladké mouky
- několik lžic oleje
Související články
Další zajímavé články
Jak připravit hovězí maso po burgundsku | recept
Hovězí maso po burgundsku | recept. Hovězí maso po burgundsku je jídlo, které má svůj původ, jak už název napovídá, ve Francii. Jedná se o hustou tmav…
Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept
Hovězí maso na červeném víně | recept. Hovězí maso, připravované jako minutka, vyžaduje kvalitní druh masa. Hodí se maso z mladého kusu, nej…
Jak připravit domácí sekanou z mletého masa | recept
Sekaná z mletého masa | recept. I když sekanou z mletého masa můžete připravit na různé způsoby, podle tohoto receptu připravíte tu nejlepší domácí pl…
Jak připravit rýnské roštěnky | hovězí maso s omáčkou
Jak připravit rýnské roštěnky | recept z hovězího masa (roštěnec nebo zadní hovězí) podle receptur teplých pokrmů. Rýnské roštěnky jsou plátky masa s…
Jak připravit zbojnickou hovězí pečeni
Jak připravit zbojnickou hovězí pečeni | recept na tradiční zbojnickou roládu. Zbojnická roláda je jednoduchá úprava hovězího masa. Je to vlastně závi…
Diskuze k článku