Jak uvařit hovězí maso po švábsku
28. Leden 2022
Jak uvařit hovězí maso po švábsku | recept z hovězího masa. Hovězí maso po švábsku je opět jeden z receptů vaření v jednom hrnci. Tyto recepty se těší velké oblibě, jídlo i s přílohou se vaří dohromady a potřeba nádobí je minimální. Ušetříte proto spoustu času s následným úklidem kuchyně. Omáčka má pikantní chuť po kaparech, doporučuji je nevynechávat, bez nich to není ono.
Co je potřeba
- 750 g zadního hovězího masa
- 30 g soli
- 1 g mletého pepře
- 150 g tuku
- 150 g kořenové zeleniny (směs mrkve, celeru a kořene petržele)
- 100 g cibule
- 50 g citronu
- 30 g hořčice
- 1400 g oloupaných brambor
- 30 g hladké mouky
- 200 ml mléka
- 10 g kaparů
- 800 ml vody
Související články
Další zajímavé články
Jak připravit hovězí roládu s houbovou náplní
Hovězí roláda s houbovou náplní | recept. Hovězí maso skvěle chutná s lesními houbami. Nemusí se ani přidávat moc koření, houby jsou výrazné samy o so…
Jak připravit zbojnickou hovězí pečeni
Jak připravit zbojnickou hovězí pečeni | recept na tradiční zbojnickou roládu. Zbojnická roláda je jednoduchá úprava hovězího masa. Je to vlastně závi…
Jak uvařit švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept
Švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept. Následující recept je ze staré kuchařské knihy mojí maminky. Takto připravené roštěnky nám moc chutna…
Jak připravit hovězí maso po burgundsku | recept
Hovězí maso po burgundsku | recept. Hovězí maso po burgundsku je jídlo, které má svůj původ, jak už název napovídá, ve Francii. Jedná se o hustou tmav…
Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept
Hovězí maso na červeném víně | recept. Hovězí maso, připravované jako minutka, vyžaduje kvalitní druh masa. Hodí se maso z mladého kusu, nej…
Diskuze k článku