Jak uvařit běloruský boršč | recept
Běloruský boršč | recept. Boršč je původem východoevropská hustá polévka. Vaří se v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, ale také třeba v Polsku a Bulharsku. Každý recept na boršč je trošku jiný, společné mají to, že se jedná o polévku s několika druhy zeleniny a v žádné verzi nesmí chybět červená řepa. Zelenina se vaří ve vývaru z masa a kostí, maso je možné použít skopové, hovězí i vepřové. Tato přesnídávková polévka se podává jako samostatný chod s pečivem. Následující recept je na běloruský boršč, který se připravuje bez přídavku zelí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit vynikající boršč | recept
Jak uvařit vynikající boršč | recept. Jak uvařit tradiční boršč? Původní recept pochází z ruské kuchyně, tak se budeme držet ruského receptu. Základem…
Jak uvařit bramborovou polévku | recept
Bramborová polévka | recept. Jednou z nejznámějších polévek české kuchyně je bramboračka. Bramboračka se vaří podle různých receptů, v každém kraji se…
Jak připravit pečené zeleninové hranolky | recept
Pečené zeleninové hranolky | recept. Osobně mám pečenou zeleninu ráda i samu o sobě bez většího přikrášlování, díky poměrně pomalé přípravě získá toti…
Jak připravit chlebovou polévku s kořenovou zeleninou | recept
Chlebová polévka s kořenovou zeleninou | recept. Chlebovou polévku s kořenovou zeleninou si připravíte doma velice snadno. Stačí pár surovin, které má…
Jak uvařit zelňačku z červeného zelí | recept
Jak uvařit zelňačku z červeného zelí | recept . Zelňačka se sice vaří většinou z bílého zelí, ale proč ji jednou nezkusit i z červeného? Navíc je…