Jste zde

Jak uvařit bažantí polévku | recept

31.10.2013 - 11:04

Recept na bažantí polévku. Jemné bažantí maso je lahodná pochoutka, které je nejchutnější v lovné sezóně, tedy od listopadu do konce ledna. Dokonce má mnohem méně tuku než kuře, a tak se skvěle hodí jako dietnější pokrm. Na přípravu bažantí polévky je nejvhodnější kuchyňsky upravit slepici, jejíž maso je mnohem měkčí než to kohoutí. Bažantí polévka se neobejde bez kořenové zeleniny, použijme mrkve, celer, květák, pórek, cibuli i petržel. Výbornou gurmánskou polévku z bažanta si uvařte podle receptu ve videu. Dobrou chuť!

Lehké, 1 - 1000 Kč, 30 minut a více

Recepty.sk: Bažantia polievka

Autor: chorche
Hodnocení: 
Vaše hodnocení: Žádné
3.666665
Average: 3.7 (3 votes)

Nejnovější příspěvky v diskuzi

Zatím žádné komentáře.

Nahoru