Jak upéct velikonoční vyběhlík | regionální recept
Jak upéct velikonoční vyběhlík | recept. Následující recept pochází z mojí sbírky. Je datován 22. 5. 1970 a je u něj poznámka „z novin Z. P.“ Má to být regionální recept a protože se domnívám, že vím o jaké noviny se jedná, má svůj původ pravděpodobně v západních Čechách. Nechala jsem se zlákat a recept vyzkoušela. Osvědčil se, a proto ho nabízím k vyzkoušení i vám.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct nádivku na Velikonoce | recept
Velikonoční nádivka | recept. Velikonoční nádivka se podávala na Bílou sobotu k obědu. Nádivka má mnoho krajových názvů, např. sekanice nebo hlavička.…
Jak uvařit velikonoční vaječné ragú
Jak uvařit velikonoční vaječné ragú | recept na zpracování vykoledovaných vajec. Vykoledovali jste si hodně vařených vajec a teď nevíte co s nimi? Uva…
Jak na zdravější velikonoční nádivku
Velikonoční nádivka je tradiční pokrm, který se připravuje ze staršího pečiva, uzeného masa a velké spousty jarních bylin. Tento recept je od klasické…
Jak upéct nádivku s brokolicí
Jak upéct nádivku s brokolicí | recept na velikonoční nádivku. Tuto variaci na velikonoční nádivku můžete mít na stole kdykoliv, nejen o Velikonocích.…
Jak upéct tradiční velikonoční nádivku
Jak upéct tradiční velikonoční nádivku | recept. Velikonoční nádivka nebo také hlavička z uzeného a telecího masa, s mladými kopřivami a dal…