Jak upéct staročeskou sekanou | recept na sekanou od babičky
Sekaná od babičky? Z poctivých surovin a bez přídavků různých prefabrikátů. Jak si staročeskou sekanou udělat doma? Ve videu naleznete recept. Na masovém mlýnku se umele maso (z vepřové kýty, krkovice a hovězího zadního v poměru 2 díly vepřového masa na 1 díl hovězího), česnek i cibule, přidá se vejce a tradiční koření – majoránka, sůl, pepř, a neměl by chybět ani špek nakrájený na kostičky. Recept na sekanou z mletého masa ve videu, které vzniklo v rámci projektu Babiččina česko-polská kuchařka.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit domácí sekanou z mletého masa | recept
Sekaná z mletého masa | recept. I když sekanou z mletého masa můžete připravit na různé způsoby, podle tohoto receptu připravíte tu nejlepší domácí pl…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak uvařit hovězí závitek s mletým vepřovým masem a rýží | recept
Hovězí závitek s mletým vepřovým masem a rýží | recept. Hovězí maso obsahuje velké množství bílkovin a minerálů, ve srovnání s vepřovým má např.…
Jak udělat pečené cibule plněné mletým masem | recept
Jak udělat pečené cibule plněné mletým masem | recept. Přináším vám recept na levné jídlo. Mletým masem plněná zapečená cibule nepatří k jídlům, která…
Jak zavařovat maso do sklenic | recept
Jak zavařovat maso do sklenic | recept. Jednoduchá, rychlá a chutná večeře nebo snadné řešení pro dovolenou na chalupě – to je zavařované maso. Jeho p…