Jak upéct slané koláčky kiš | recept
23. Březen 2015
Francouzský koláč kiš (quiche) netřeba popisovat. Pověstný slaný koláč se pomalu, ale jistě už zabydluje i v českých a slovenských domácnostech. "Vysmátý kiš" je jeho hravější obdoba - malé koláčky plněné směsí ze smetany, vajec, prosciutta a nastrouhaného parmezánu nebo nivy. Recept na slané koláčky vyzkoušejte, nebudete litovat.
Další zajímavé články
Jak upéct slaný listový koláč se slaninou, sýrem a pórkem | recept na slané pohoštění
Jak upéct slaný listový koláč se slaninou, sýrem a pórkem | recept na slané pohoštění. Na křehkém listovém těstě nanesený smetanový sýr ochucený česne…
Jak upéct celozrnný quiche se šunkou a cuketou | recept na slaný koláč
Celozrnný quiche se šunkou a cuketou | recept. Quiche je slaný koláč pocházející z Francie. Základem je křehké těsto. Díky použití celozrnné mouky je…
Jak v českém pojetí upéct francouzský slaný quiche s českou klasikou, tedy hermelínem a slaninou
Podání jedinečného francouzského koláče, tedy slaného quiche, v pojetí české klasiky je rovněž tak jedinečné a pro české jazýčky jako stvořené. S…
Jak upéct cibulový koláč se sýrovou krustou | recept
Cibulový koláč se sýrovou krustou | recept. Slané koláče jsou zajímavým občerstvením pro návštěvy, ale také skvělou svačinou na piknik nebo výlet. Kdy…
Jak upéct listový koláč se zelím a vinnou klobásou
Vinná klobása v zimním období hraje v mnoha rodinách prim. A správně, však právě nyní je její sezona. Navíc nápadů na zpracování je nespočet…
Diskuze k videu