Jak upéct marinovaná hovězí žebra
Jak upéct marinovaná hovězí žebra | recept na marinovaná žebra připravená pomalým pečením v troubě. Dnes pro vás mám recept na marinovaná žebra v omáčce z piva a chilli. Hovězí žebra jsou chuťově výborná, musíte je však nechat marinovat alespoň 12 hodin. Pomalým pečením v troubě hovězí maso získá výbornou chuť křehkost. Recept se hodí i na variantu grilování. Záleží jen na vás.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit rýnské roštěnky | hovězí maso s omáčkou
Jak připravit rýnské roštěnky | recept z hovězího masa (roštěnec nebo zadní hovězí) podle receptur teplých pokrmů. Rýnské roštěnky jsou plátky masa s…
Jak připravit zbojnickou hovězí pečeni
Jak připravit zbojnickou hovězí pečeni | recept na tradiční zbojnickou roládu. Zbojnická roláda je jednoduchá úprava hovězího masa. Je to vlastně závi…
Jak připravit hovězí závitky s hlávkovým zelím a žampiony | recept
Hovězí závitky s hlávkovým zelím a žampiony | recept. Tato úprava hovězího masa je uvedena v Recepturách teplých pokrmů pod názvem Kručeniky volyňské.…
Jak uvařit švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept
Švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept. Následující recept je ze staré kuchařské knihy mojí maminky. Takto připravené roštěnky nám moc chutna…
Jak připravit hovězí závitky s rýží | recept
Hovězí závitky s rýží | recept. Patřím k lidem, pro které je vaření relax. Občas se nechám unést fantazií a zkouším nové kombinace a nápady. Nejvíce s…